Post by malpputrinidisp on Feb 16, 2022 5:53:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení zlata ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Skvělá strategická hra, brilantní vizuální zážitek a realistický pocit, jediný problém, se kterým jsem se zatím setkal, je, že se hra během světového bosse velmi zpomaluje a zpomaluje, bez úspěchu jsem snížil své vfx a sfx na nulu, a jsou hráči L32, kteří otevřeně přiznávají, že kupují nebo prodávají účty, což ubírá část výzvy a náklady na nákup předmětů jsou loupeže za denního světla, stále hodnotím hru velmi dobře kvůli neuvěřitelně dobré hratelnosti a virtuálnímu světu.
aby hráči mohli vyrábět vlastní tryskáče, letadla a tanky
Tato hra je na první pohled skvělá a skvělá i když hrajete .sice nemusím takový to styl hry ale nevadí 😁.nechápu komu se nemůže líbit. a vám co se to seká pořiďte si lepší mobil a nekrytizujte jako kidi . Jestli se vám tato hra nelíbí děte si hrát hada🤣🤣🤣🤣😄
Pěkná hra.. Ale nemám štěstí na nákup krabic..😔😔 Nechápu, jaká je diskriminace krabice.. Proto končím o. Utrácení peněz. Není dobré.. Dokonce i překování.. Použití automatického překování 1k.. F
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkadne igre pokb
Zpočátku opravdu zábavná hra, ale pak jsem byl ošizen o všechno zlato, které jsem nasbíral. Ztratil asi 40 000 ve zlatě bez důvodu. Ušetřit tolik peněz trvalo měsíce hraní a vše bylo ukradeno!
Ano
Hra byla dobrá, dokud přestala fungovat a ztratil jsem 1 týden kvůli závadě a nyní hra říká update, ale žádná aktualizace není k dispozici. Měli by vrátit plnou náhradu a hra by měla být odstraněna z obchodu Play.
Nemohu se přihlásit poté, co proběhne údržba pokaždé, když tuto hru překonávám joycity dej to dohromady nebo tento admirál úplně opouští hry joy city...špatná špatná hratelnost poslední tři údržby mají potíže s přihlášením stále hlásí aktualizaci na nejnovější verzi .... Aktualizoval jsem stále říká, že věc a ne Nemohu poskytnout více podrobností, než mám
Skvělá hra, opravdu jsem si ji užil, ale jakmile jsem se dostal na lvl 10, byl jsem 30+krát napaden hráčem lvl 16, neměl jsem šanci opravit a ztratil jsem všechno, proč je hráč o tolik vyšší schopen takto útočit. Pokud by to bylo tak, že byste mohli útočit pouze o jeden lvl níže, možná by na to skočilo více hráčů.
Nelze přehrát, protože aplikace říká „existuje aktualizace“, ale neaktualizuje se
Každému, kdo odchází do Ameriky, se této hře úplně vyhněte. Tito lidé se nezajímají o tuto stranu světa. Konektivita je na hovno. A můžete si stěžovat a hlásit, co chcete, ale oni to zhoršují. Předpokládaný plán údržby je podvod, aby se hra pro mezinárodní hráče stala noční můrou. A zobrazí se, až když dosáhnete HQ lvl 28, jakmile se objeví problémy s konektivitou. Nemohu přestat hrát, protože jsem do této hry investoval 1k a nemůžu.
jeho acutuley relley je dobré, i když je tam stanima, protože vám nepřekáží v cestě, i když nemůžete upgradovat částku, zkrátil bych dobu, kterou trvá, než se dostanete na jedno místo na druhé, protože když 40-50 kliků trvá 1:00 do 1:10 minuty je šílené, takže pokud chcete zlikvidovat armádu mimozemšťanů, musíte strčit své letadlové letadlo nahoru a** je hloupé, co jiného je hloupé, je způsob, jakým se hloupé píše, a také moje máma je to, co si myslím, že je hezké dobrá i když pěkná hra také epická legenda?!
Gunship Battle Total Warfare Стратегически vipy
Nasaditelné AFV je zaseknuté na 3500 jednotkách, i když jsem vybaven věcmi, které by to měly zvýšit.
Chcete-li vyhrát, dokončete 100% platbu. Zde je příklad, který můžete od této hry očekávat. Za prvé, pokud neutrácíte tisíce, moc radosti z toho nebudete mít. Příklady typu cash grabs. Nimitz zásobovací truhla - za 110 krabic hledáte 100 $. Otevřel jsem jich 258 a získal jsem 7 plánů. Na stavbu nosiče jich potřebujete 250. Odměny se s úrovní příliš nezvyšují. Je to úplná past. Když začínáte, levelujete rychle, poté už nikdy nevyděláte dost na postup.
Internet nemám problém....před aktualizací je to ok po aktualizaci je vždy problém na internetu
Prostě občas něco dělat
Tato hra je bezpochyby úžasná. Ale my, hráči z Bangladéše, nemáme dost snadné možnosti, abychom mohli používat skutečné peníze k nákupu základních věcí, kvůli některým vládním omezením, aby se zabránilo praní špinavých peněz. Pokud se o to vývojáři postarají za nás, byli bychom velmi vděční. Spravte nám prosím nějaký způsob. A pro nové lidi: Vřele doporučená hra
Jsem touto hrou posedlý! Hraju to každý den, přistihnu se, že hraju celé hodiny v kuse. Myslím, že je to skvělá hra a mělo by ji hrát mnohem více lidí. Třebaže tam pár klesá, například cena za diamanty je nehorázná. Udělal jsem několik nákupů, ale nestojí to za to. Nezískejte mnoho zlata s diamanty a nejlevnější věc ze 40 diamantů a za 40 diamantů to stálo 99 centů.
Překonejte plat, abyste vyhráli. Je to bezplatná hra. A ano, placení se bude pohybovat rychleji jako v každé hře. Myslím, že tato hra je lepší než většina podobných. Mnohem více zdrojů mají své vlastní roboty. Což jsou spíš lidé, než jsem viděl. Právě jsem začal hrát, takže možná skáču ze zbraně, ale to, co jsem zatím viděl, se mi líbí. Dokonce i reklamy jsou dotěrné, ale ve skutečnosti je to součástí hry. Yall dnes mají takové štěstí, že mohou hrát zdarma.
Je to volitelné, peníze za sílu a sílu za nerovnováhu
Upravená recenze. Nedávno jsem omylem zaregistroval svou blackline helmu. Byla to moje chyba, ale protože jsem utrácel stříbro, myslel jsem si, že jednoduché oops by mi bylo alespoň jednou odpuštěno. Žádné štěstí!! Nenahradí.
Grafika nádherná a efekty výborné. Hratelnost také dobrá. Uvítal bych alespoň překlad chatu do českého jazyka. ——————————————— Česká aliance CZ6.. Server 1039 // Češi a Slováci vítejte...
blbost grafika se virovná MARIO 0 ovládání na 💩 a ani vám nebudu říkat jaká je vůbec hratelnost jedna hvězda dal bych i míň
Je to úžasná hra , vřele doporučuju
Je to dobré. Ale zkusil jsem aktualizovat novou verzi, ale neaktualizuje se.
Dobrá hra . Velmi návykové, ale vývojáři na tom musí více zapracovat, protože po každé aktualizaci se objeví mnoho chyb. Během mého hraní, což je asi 1 nebo 1,5 roku, jsem čelil mnoha problémům, jako je nereagování hry a neschopnost se několikrát přihlásit, ačkoli zákaznická podpora je také v pořádku.
Úžasná hra!! Pěkná grafika a neskutečný zážitek 👌👌
fenomenální hra, u které jsem strávil mnoho hodin. hodně zábavy
Aktualizace hry trvá dlouho, pokud si nekoupíte balíček za skutečné peníze. Nemá cenu hrát
Hru miluji, nyní se mohu dočkat dalších aktualizací a nemohu se dočkat dalších věcí, mohou být do hry přidány také bitevní lodě? Moje hra je nyní chybná a řekl jsem, že se musím znovu přihlásit, abych získal zpět své účty GBTW a musím počkat 7 dní, opravdu mi nevadí začít znovu
Všechny reklamy ukazují, že stíhačky dělají opravdu skvělé věci. Ale skutečná hra se odehrává ve futuristickém světě a vy musíte postavit námořnictvo. Pokud máte titul z mezinárodních studií a máte rádi tento typ výzvy, může to být pro vás.
Můžete hrát tuto hru a utratit 600 babek za plány tryskových letadel a možná dostanete šanci zvýšit úroveň ypur jets 2krát nebo 3krát ze 600. Poté, co utratíte své míle instrukcí d&a, abyste zabránili downgradům, můžete se připravit na to, že nebudete mít žádné změna úrovně vašeho tryskáče. Byl jsem na lvl 16 shadow eagle 2 měsíce, lvl 12 f14 tygr, lvl12 fulcram, lvl 14 ef2000 tak dlouho a utratil jsem 600 plus a nezískal jsem žádné úspěšné upgrady. Jsem velmi zklamaný z toho, jak tato hra pokračuje.
Žádná možnost aktualizace hry na požádání, nová aktualizace mi stále nedovolí ji aktualizovat
Jděte do tart up a píše to, že potřebuje aktualizaci, ale když kliknu na aktualizaci, přesměruje mě to do obchodu Play a žádná aktualizace není
S tvrdou prací a online časem nemusíte utrácet mnoho, dobrá rovnováha a zábavná hra. Jen proveďte nějaké úpravy mechaniky admirála, prosím.
Stažená hra minulý týden stále říká, že se nepodařilo stáhnout, zkuste to znovu později Zkouším to celý týden, o kolik později, než to funguje?
Zajímavý nápad a skvělá reklama z Google Play, která je zklamáním, že nám o své hře lžete reklamou, ale realita je opačná. Dvě hvězdy za reklamu.
skvěle udělaná hra. animace a ovládání je best
Dobré, ale když hru hraji, příliš se zpožďuje, opravte to.