Post by malpputrinidisp on Feb 16, 2022 5:47:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Silly Royale -Devil Amongst Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Silly Royale -Devil Amongst Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Silly Royale -Devil Amongst Us 2022 version ▞▞▞
Tās vadīklas ir ļoti gludas, un grafika ir lieliska
Es piešķiru tam 5 zvaigznes, jo tas ir tik labs, bet ir viena problēma, kad es to vienu dienu spēlēju, un man tas ir jāatjaunina, tāpēc es to atjaunināju, bet pēc atjaunināšanas tas ielādējās lēni un es to spēlēju vēl vienu dienu. bija jauki, tas neradīja problēmas, bet šodien, kad es tai pievienojos, tas radīja problēmu, un tagad es domāju, kas notika ar šo spēli
Spēle ir jautra un viss, bet es pastāvīgi saņemu ziņojumu, kas saka, ka ļoti kļūda vai kaut kas tamlīdzīgs, atvieno, un es vēlos, lai jūs to labotu, lūdzu.
Labdien, lūdzu, palīdziet man, es tikko lejupielādēju šo lietotni, taču tā mani 3 minūtes uztur atvēruma ielādi. Es nezinu, kāpēc tas notiek, man ir spēcīgs datu savienojums, vieta un akumulators. Tikai kāpēc?
Mēs nevaram pareizi spēlēt spēli, daži es saskaros ar dažām problēmām 1. iestrēgst ielādējot šo jautājumu
Red Ball 4 Arkády cap
Sveiki, spēļu veidotājs, šajā spēlē ir problēma 1. Jūs tikko iedevāt cietuma pārtraukuma režīmu privātajā telpā, tāpēc vienkārši piešķiriet 2 zvaigznes
Tas neielādējas
Es vēlos, lai paslēpes būtu balss tērzēšana
Būtībā tas ir starp mums, bet viņi mēģināja likt muļķiem izskatīties savādāk nekā komandas biedriem, un starp mums paskatieties uz muļķiem, tad paskatieties uz komandas biedru no mums, jūs varat redzēt salīdzinājumu
ĻOTI ĻOTI SLIKTA SPĒLE, KAD MĒS NESTAIGĀJĀM SQUIAD ROYAL VIŅI NOSLAVĀ KĀ KĀDS KĀDS KUSTĪBĀ VIŅU NOSLAUKA ĻOTI ĻOTI SLIKTĀ SPĒLE ES VĒLOS PABEIGT ŠO SPĒLI CIKL ĀTRĀK
Man patīk šī spēle, bet ir divas problēmas: 1. Sarkanā gaisma, zaļā gaisma, mēs nekad neuzvarēsim, un 2. Kad pēc nedēļas mēs redzēsim atjauninājumu, es dodos uz atjauninājumu, bet nebija pieejams neviens atjauninājums, un es spēlēju vēlreiz, tad šis Lietotne tiek automātiski atinstalēta, tagad es ienīstu šo spēli
Pirms atjaunināšanas viss ir kārtībā, bet pēc atjaunināšanas mana spēle avarē 20 līdz 30 reizes, un es pazaudēju aptuveni 3000 monētu spēlē Squid Royale, lūdzu, izlabojiet šo problēmu un, ja iespējams, atdodiet man manas monētas.
tā ir patiešām laba spēle, un tai ir vairāk iespēju nekā starp mums, piemēram, komandas spēle jailbreak utt. Man patīk šī spēle. Es vēlos, lai šī spēle būtu ļoti populāra, dažas funkcijas, kas ir labākas nekā starp mums, ir tādas, ka varat iegūt draugus😀
Aizmugurējais vāciņš OEM N/A Ice Cream with Cherry Fu... Saderība: Apple iPhone 5. Maciņa tips: Aizmugurējais apvalks.
Patīk šī lietotne, tā ir tik forša, satriecoši mīlu to mēģini vairāk uzvarēt un ceru, ka uzvarēšu 2. sezonu
Man ļoti patika šī spēle.. Bet tā nedarbojas. Patiesībā es nevaru atvērt tikai lietotni. Man šķiet, ka tur ir jābūt kļūdai. Izstrādātāji, lūdzu, pārbaudiet šo problēmu, esmu patiešām vīlies
Curling in Latvia - Kērlings Latvijā
Laba spēle, bet tai ir tīkla problēmas
Tā ir ļoti lieliska spēle "Hide and Seek", kas man dod adrenalīnu... BET ms dažreiz ir tik augsts, un tas vienmēr mani izsit no spēles, iespējams, tāpēc, ka serverī spēlē pārāk daudz spēlētāju, ka tas kavē visu serveri.
Šis ir spēļu kļūdu atjauninājums 1:- spēle turpina iestrēgt vestibilā un arī ziņojumā 2:- varonis arī nevar kustēties neredzamu šķēršļu dēļ 3:- kustīgā kursorsvira arī nedarbojas pareizi dažas minūtes, kad uzdevums ir pabeigts REST viss ir kārtībā, bet ir viens jautājums: vai spēle tiek saglabāta no Google konta?
Original cover edition of ASIN B07J4LPZRN here. First Son Alex Claremont-Diaz is the closest thing to a prince this side of the Atlantic. With his intrepid
😤😤😤😤😤😡😡😡😡😡 Pēc 15 sekundēm pēc 15 sekundēm es nekad neienācu pašā spēlē, tas mani ieslēdza mana tālruņa ekrānā, ļoti sliktākā lietotne, kas man nepatīk 😤😤😤😡😡😡😡😡😡😡
Zooba: Zoo Battle Royale Game - Google Play
ADRIS TĒVI GAIDAM 💰
tā ir super spēle, bet atkal un atkal tas saka atjaunināt plese, ka tā ir tikai mana problēma, tāpēc plese
Silly Royale -Devil Amongst Us Екшън lrf
Šajā spēlē mums ir cietuma karte un savrupmājas karte, kas ir forša, taču es vēlos balss tērzēšanu privāti, publiski un spēlē arī visos pieejamos režīmos.
Lūdzu, izlabojiet šo problēmu, es nevaru atjaunināt
Tabletop Games - TheOdd1sOut - LVsofts
Silly Royale - Iblis Diantara Laga gnn
Whyyy, kad vēlos atjaunināt, joprojām nevaru atjaunināt
Man ļoti patīk spēlēt šo spēli, bet es piešķiru 3 zvaigznes, jo lielāko daļu laika šai spēlei neizdevās izveidot savienojumu ar serveri, es nezinu kāpēc, lai gan es spēlēju ar savu wifi
Neatļauj ienstelet
Ja jūs no eiropa aizmirstat par šo spēli, pat ja jaunie režīmi ir lieliski, jūs vienmēr zaudēsit, jo jūsu ping ir virs 200 ms, kamēr tie liks jauniem Eiropas serveriem palikt ārpus zaļās gaismas režīma.
1KM OTDR Launch Cable Extension Cord Fiber Rings Set ...
Spēle nekad nedarbojas. Tas vienmēr parāda ielādi un nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to
Sveiki, supergaming komanda, es otrdien atiestatīju tālruni un atkārtoti lejupielādēju muļķīgo pasauli no tā paša gmail konta, taču pēc atkārtotas lejupielādes spēles vecais profils nebija, lūdzu, palīdziet man.
Šī ir visu laiku sliktākā spēle, ja kāds tevi izmet no sava vestibila 2 reizes, ja atkal pievienojies, ja parādīsi nezināmu kļūdu, noņemiet šo lietu tūlīt 😡😠🤬
Šī spēle bija mana mīļākā, bet tagad tas ir ne tikai tāpēc, ka pievienojat balss tērzēšanu, lūdzu, noņemiet balss tērzēšanas opciju. Es vēlos, lai man atgrieztos vislabākā, skaistākā un jaukākā spēle, lūdzu🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ļoti iespaidīga un stratēģiska spēle. Man tas patika. Tik jauka spēle. Es spēlēju tajā visus režīmus, un tie ir fantastiski. Arī Squid Royale režīms ir brīnišķīgs, un man patika to spēlēt. Mans mīļākais režīms ir Slēpt un meklēt. Patika spēlēt šo spēli.
Spēle bija laba, bet tagad tā vienmēr kavējas un traucē
Silly Royale -Diabeł wśród nas Akcja ykr
Draugs pievieno līdzīgu opciju kā starp mums, kurā mēs paši varam izvēlēties vestibilu, kuru vēlamies, nevis ieiet nejauši
Man patīk spēle, kursorsvira bija ļoti buggy, kad es mēģinu spēlēt spēli, daži kursorsvira ņem ievadi, un dažreiz tā nedarīja
Šī spēle ir laba, taču jums vajadzētu pievienot tērzēšanu, jo pat cilvēki neizmanto balss tērzēšanu, jums vienkārši jāpievieno tērzēšana Jā, lūdzu, dariet to, šī spēle ir episka
Laba spēle, bet tuvojas 30 minūtes, un katru reizi, kad es spēlēju, es to nevēlos
Šajā spēlē viss ir kārtībā, nekas nav slikts un nav jāuzlabo 😃, bet, lūdzu, pievienojiet cietuma pārtraukuma režīmu publiskajā režīmā, jo mani visi draugi ir bezsaistē 😭, šī spēle ir par 100% labāka nekā starp mums un citiem lomu spēlēšanas vairāku spēlētāju spēles! 🔥🔥
Mans internets ir tik labs, bet, bet šī spēle man jautāja, ka savienojums ir zudis, mēģiniet vēlreiz izsist mani un iziet no spēles un iedodiet manas 100 rūpijas😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡 😠😠🤬🤬🤬 lūdzu, pārbaudiet šo problēmu un atbildiet man
Tas ir labi, bet lielākā daļa cilvēku vēlas publisku jailbreakin, un man arī vajag, lai, lūdzu, publisko un vēl kāds padomā, kāpēc kalmāru spēlē mums ir jāpieskaras, lai pārvietotos, un tikai viens cilvēks uzvar kāpēc un vēl viena lieta, ka kalmāru spēle ievada 100 kāpēc kāpēc . Šī ir mana sūdzība.
Spēle ir lieliska, taču problēma ir tā, ka jūs nevarat spēlēt jailbreak mod publiski tikai privāti, tāpēc, lūdzu, mēģiniet to darīt publiski pieejamu, un spēle ir laba, taču, ja pievienojat vairāk atjauninājumu, tad spēle, manuprāt, iet uz augšu, paldies, lūdzu, izlasiet šo
Sākumā pieredze bija ļoti laba, bet tagad es varu piedzīvot ļoti hakeru spēles
Serveris ir ļoti vājš un atvienojas vairākas reizes
Šī spēle ir jauka, bet es tai piešķiru 3 zvaigznes, jo, spēlējot privāti, tiek teikts, ka savienojums ir pazudis, un tas mani ļoti sanikno😡😡